BetAdria нуди 25% бонус до 100 евра на вашата прва уплта!

BetAdria

BetAdria е прилично нова обложувалнциа и е наменета за вистински професионалци.  Понудата им е скромна, а така и вашта дилема ќе биде помала за тоа што да играте.

Тимот за бонуси ни го претстави „добредојде“ бонусот во вредност од 25%, а најмногу до 100 евра.

Постапката за добивањето на бонусот е едноставна:

  1. Креирајте сметка на BetAdria ТУКА
  2. Направете ја вашата уплата
  3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на Betadria

Услови и права за користење

  • 25% бонусот за „добредојде“ е активна понуда само за нови корисници
  • Понудата е валидна само за корисниците кои уплаќаат средства преку кредитни и дебитни картички, Skrill и банкарски трансфер.
  • Бонусот може да го искористете само за спортско обложување
  • Пред да направите повлекување бонусот и уплатата треба да ја изиграте најмалку 6 пати на коефициент поголем од 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*