Обложувач од Прилеп „ја поништи“ обложувалницата Спорт Лајф

tiket

Прилепчанецот како и секој викенд, така и овој си ја „пробал“ среќата со 50 денари.

Напишал 19 утакмици и ги уплатил за 50 денари, па на крајот ливчето испаднало добитно во вреднсот од 540.000 денари. Комбинациајта од натпреварите кои се играа во саботата и неделата, прилепчанецот го направија побогат за 9000 евра.

Нека му е со среќа!

ИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*