Unibet: Утакмицата ви се „расипа“ во 90та минута? Парите назад!

унибет

За сезоната 2017/2018 Unibet ни достави интересна промоција со која ги враќа парите доколку утакмицата која ја чекате се „расипи“ во 90та минута.

Оваа промоција важи за сите уплати од 5 или повеќе евра на игрите точен резултат, полувреме/крај, прв стрелец и последен стрелец.

За да се квалификувате за оваа промоција треба својот влог да го ставите пред почетокот на натпреварот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*