Доколку често ги посетувате онлајн обложувалниците, веруваме се сретнувате со рекламите за Free Bets. Всушност тоа значи дека вие добивате одредена сума од обложувалницата како благодарност за тоа што станавте нивни корисник. Но сте се запрашале како тоа работи ? Прочитајте во продолжение.

Сите знаеме дека бесплатните облози ни овозможуваат да се обложуваме без воопшто ризик, односно тоа се пари од обложувалницата и доколку ги добиеме сме „ќар“, а доколку промашиме „никому ништо“.

Но тоа не е баш така едноставно, односно лесно може да го добиете на вашата сметка, но многу потешко на вашата банкарска сметка. Пред повлекувањето мора да ги исполните одредените услови, па потоа да направите исплата.

Еве на пример една анонимна онлајн обложувалница нуди бонус 200% до 200 евра.

Имајте н ум дека колку повеќе пари толку поголеми ограничувања. Во конкретниот пример погоре обложувалницата ви нуди 200 евра, но за да ги добиете треба да исполните одредени услови.

Тие услови можат да бидат да ставите 5 облози со по 50 евра на одредени натпревари, па така откако ќе ги ставите облозите ќе си го добиете бонусот.

Вие ќе ги ставите облозите и ќе го добиете бонусот, па потоа неможете да го исплатите на вашата банкарска сметка. За да го добиете како кеш треба повторно да исполните одредените услови.

Тие услови може да бидат да го изиграте бонусот барем 10 пати на коефициент поголем од 1.6 или во одредени случаеви играте со бонусот, а само остварената добивка може да ја повлечете.

Пред да донесете одлука за да го земете бонусот, најпрво прочитајте ги правата и условите за користње на таа промоција. Доколку нешто не ви е јасно слободно побарајте помош од центарот за грижа на корисиници.

Како и да е, ова е причина повеќе за да ја промените локалната обложувалница со онлајн обложувалница, сепак онлајн обложувалниците имаат повеќе промоции и таму сте повеќе ценети како играч. Доказ за тоа ни се бонусите кои ги даваат онлајн обложувалниците.