словачка данска
Понуди

Словачка – Данска: одлична можност за добивка!

Знаеме со какви проблеми се соочува репрезентацијата на Данска, и дека ќе настапи со играчи од 3та лига и футсал. На голем дел од кладилниците коефициентите се прилично намалени, меѓутоа се уште постои можност за […]

Кладењето на хокеј
Понуди

Кладењето на хокеј не е многу популарно, но е профитабилно

Кладењето на хокеј не е многу популарно меѓу оние кои се кладат, овај спорт привлекува поинакви интереси кога се работи за кладење. Најпопуларна лига во холеј на мраз е Националната Хокеј Лига во Северна Америка. […]

онлајн кладење
Обложувалница

Кладење на интернет – онлајн кладење

Онлајн кладење станува познато во 1996 година, и тогаш е на едно многу незавидно ниво. Се случуваше да има неисплатени добивки и преку ноќ да се затвораат онлајн кладилници. Денес тоа е регулирано и контролирано […]

Понуди

Предлог типови за Сабота

Предлог 1 : Победа на Фламенго дома @ 1.4 Почнуваме во Бразил, Сериа А каде Фламенго ќе сака да се врати на победите против Коритиба. Домаќините котираа добро на табелата во Јуни и почетокот на […]