Што се уплаќа денес? (11.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес очекуваме повторно информациите за уплатата да ни бидат точен показател и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 20:30 се сретнуваат екипите на Висла и Лапи. Домаќините во последните пет натпревари имаат едно реми и четири порази, додека Лапи во истиот временски период запиша две победи, едно реми и два порази.

Висла – Лапи – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.292 евра. За победа на Висла уплатени се 55.191 евра, за реми 10.099 евра, додека останатите 16.002 евра се уплатени за победа на Лапи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*