Што се уплаќа денес? (10.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде точен показател, па благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 18:00 се сретнуваат екипите на Флора и Цеље во рамките на квалификациите за Лигата на шампиони. Флора во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека Цеље во истиот временски период запиша две победи, две реми и еден пораз.

Флора – Цеље – 2 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.229 евра. За победа на Флора уплатени се 13.339 евра, за реми 10.207 евра, додека останатите 57.683 евра се уплатени за победа на Цеље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*