Што се уплаќа денес? (08.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати сме биле добитни благодарение на информациите за уплатата, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 16:30 се сретнуваат екипите на Ал Итихад и Пирамидис. Домаќините се на 10-та позиција со 38 бода, додека гостите го имаат лидерското место со 65 бода.

Ал Итихад – Пирамидис – 2 @ 1.63

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.394 евра. За победа на Ал Итихад уплатени се 11.903 евра, за реми 12.854 евра, додека останатите 47.637 евра се уплатени за победа на Пирамидис.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*