Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако понудата за обложување е релативно сиромашна, ние сепак се потрудивме да издвоиме неколку интересни тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Овде имаме тикет со седум натпревари, но за жал промашен е финскиот дуел помеѓу Гнистан и Екенас кој заврши во корист на гостите, а беше типувано 1. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Иако овде не ни е позната уплатата и исплатата, сепак мора да признаеме дека имаме супер дабл тикет со одлична квота. Погодени се два дуели од ЕУРО со тип полувреме/крај и голови. Секоја чест мајсторе!

Махер 2

Браво мајсторе. Составен е специјал тикет за натпреварот помеѓу Португалија и Франција и за среќа се погодени сите типови. Овој играч со уплата од 1000 денари си доби скоро 1500 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*