Што се уплаќа денес? (07.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати сме биле добитни во оваа категорија, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 17:30 во рамките на финската Веикаус лига се сретнуваат екипите на КуПС и Гнистан.
КуПС е тим кој има големи амбиции, но има и огромна конкуренција, а нивните цели се за да завршат во првиот дел од табелата. Гнистан пак некако заостана во таа борба и ќе мора да ја промени својата игра доколку сака да игра плеј оф.

КуПС – Гнистан – 1 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.889 евра. За победа на КуПС уплатени се 59.192 евра, за реми 14.405 евра, додека останатите 25.292 евра се уплатени за победа на Гнистан.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*