Што се уплаќа денес? (06.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат одличен показател и дека благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 18:00 се сретнуваат селекциите на Англија и Швајцарија. Англичаните успеаја да се извадат со гол во последните минути од натпреварот против Словачка, додека Швајцарците пак без поголеми проблеми ја надиграа Италија.

Англија – Швајцарија – 1 @ 2.20

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 229.485 евра. За победа на Англија уплатени се 144.595 евра, за реми 24.127 евра, додека останатите 60.763 евра се уплатени за победа на Швајцарија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*