Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Овде имаме неколку интересни тикети од изминатиот викенд и ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Изиграни 7 натпревари, но за жал погодени се само 6. Доклку ги погодеше сите дуели овој играч ќе си добиеше скоро 300 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Овде имаме тикет со фаворити, но за жал промашен е натпревар од квалификациите на Вимблдон. Овој играч беше во игра за 56.630 српски динари и тоан е е цифра за потценување.

Махер 1

Браво мајсторе. Иако уплатата не ни е позната, сепак да се погоди точен резултат е голем успех. Колку и да се, за убаво да се трошат!

Махер 2

Овде станува збор за храбар махер. Уплатени се 12.000 денари за Германија да оди во 1/4 финале, па за среќа тоа и се случи. За убаво троши ги!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*