Што се уплаќа денес? (29.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата досега многу пати ни била точен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 21:00 се сретнуваат селекциите на Германија и Данска. Германија во последните три натпревари запиша две победи и едно реми, додека Данците пак три пати ремизираа.

Германија – Данска – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 187.584 евра. За победа на Германија уплатени се 144.438 евра, за реми 15.505 евра, додека останатите 27.641 евра се уплатени за победа на Данска.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*