Што се уплаќа денес? (28.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни, но веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката и дека ќе ви претставиме добитен натпревар.

Од 20:45 во рамките на ирската Премиер Дивизија се сретнуваат екипите на Слајго и Шамрок.
Слајго е на 7-та позиција со 25 бода кои ги имаат освоено преку 6 победи, 7 реми и 8 порази, додека Шамрок е на 3-та позиција и досега имаат освоено 31 бод.

Слајго – Шамрок – 2 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 112.395 евра. За победа на Слајго уплатени се 12.455 евра, за реми 13.505 евра, додека останатите 86.435 евра се уплатени за победа на Шамрок.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*