Што се уплаќа денес? (21.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пат информациите за уплатата ни биле точен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 19:00 се сретнуваат екипите на Ауда и РФС. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека РФС во истиот временски период запиша четири победи и едно реми.

Ауда – РФС – 2 @ 1.46

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.902 евра. За победа на Ауда уплатени се 12.394 евра, за реми 25.559 евра, додека останатите 61.949 евра се уплатени за победа на РФС.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*