Што се уплаќа денес? (17.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми вчера бевме добитни во оваа категорија, а се надеваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 18:00 се сретнуваат селекциите на Белгија и Словачка. Белгија во последните пет натпревари запишаа три победи и две реми, додека Словачка во истиот временски период оствари три победи, едно реми и еден пораз.

Белгија – Словачка – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 238.844 евра. За победа на Белгија уплатени се 173.404 евра, за реми 25.040 евра, додека останатите 40.400 евра се уплатени за победа на Словачка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*