Што се уплаќа денес? (14.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека ќе се оправдаме за вчера што не бевме добитни и дека информациите за уплатата ќе ни бидат точен показател.

Од 18:45 во рамките на белорсуката Вишаја лига се сретнуваат екипите на Витебск и Жодино. Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека Жодино во истиот временски период запиша четири победи и едно реми.

Витебск – Жодино – 2 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 103.404 евра. За победа на Витебск уплатени се 11.230 евра, за реми 25.558 евра, додека останатите 66.616 евра се уплатени за победа на Жодино.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*