Што се уплаќа денес? (09.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата и денес ќе ни донесат добивка како што тоа било случај многу пати досега.

Од 21:00 во рамките на бразилската Серија А ќе се сретнат екипите на Крисиума и Куиаба.
Домаќините се наоѓаат веднаш над црвената зона, додека гостите пак гостите може да кажеме дека се едно од поголемите разочарувања во оваа сезона досега.

Крисиума – Куиаба – 1 @ 2.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.299 евра. За победа на Крисиума уплатени се 55.992 евра, за реми 10.305 евра, додека останатите 15.002 евра се уплатени за победа на Куиаба.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*