Што се уплаќа денес? (23.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни донесе добивка, но се надеваме дека денес ќе може да ја поправиме таа грешка.

Од 21:00 во рамките на ½ финалето од холандскиот плеј оф се сретнуваат екипите на Утрехт и Спарта Ротердам.

Утрехт во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека Спарта Ротердам во истиот временски период оствари четири победи и еден пораз.

Утрехт – Спарта Ротердам – 1 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.943 евра. За победа на Утрехт уплатени се 72.339 евра, за реми 12.449 евра, додека останатите 15.155 евра се уплатени за победа на Спарта Ротердам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*