Што се уплаќа денес? (20.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа денес очекуваме да ја поправиме грешката и да наплатиме супер квота.

Од 14:00 се сретнуваат екипите на Веље и Хвидовре. Домаќините досега освоија 33 бода преку 8 победи, 9 реми и 13 порази, додека гостите во истиот временски период собраа 19 бода преку 4 победи, 7 реми и 19 порази.

Веље – Хвидовре – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.599 евра. За победа на Веље уплатени се 52.309 евра, за реми 10.207 евра, додека останатите 15.083 евра се уплатени за победа на Хвидовре.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*