Што се уплаќа денес? (19.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата досега многу пати ни беше одличен показател, а очекуваме и овој пат да биде така.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Ленс и Монпеље. Домаќините досега освоија 50 бода и се борат за пласман во Европа, додека гостите се на 12-та позиција со 40 бода и немаат шанси за ништо друго освен навремен опстанок.

Ленс – Монпеље – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.579 евра. За победа на Ленс уплатени се 71.223 евра, за реми 10.203 евра, додека останатите 8.153 евра се уплатени за победа на Монпеље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*