Што се уплаќа денес? (16.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И вчера без поголеми проблеми запишавме добивка во оваа категорија и веруваме дека повторно ќе биде така и денес.

Од 18:00 во рамките на норвешката елитна лига се сретнуваат екипите на Одд и Молде.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа една победа, едно реми и три порази, додека гостите во истиот временски период остварија три победи, едно реми и еден пораз.

Одд – Молде – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.223 евра. За победа на Одд уплатени се 9.209 евра, за реми 5.554 евра, додека останатите 67.460 евра се уплатени за победа на Молде.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*