Што се уплаќа денес? (11.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата досега ни била одличен показател за исходот на одреден натпревар, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 16:00 во рамките на шкотскиот Премершип се сретнуваат екипите на Хартс и Данди.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека Данди во истиот временски период оствари две реми и три порази.

Хартс – Данди – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.984 евра. За победа на Хартс уплатени се 21.293 евра, за реми 20.504 евра, додека останатите 68.187 евра се уплатени за победа на Данди.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*