Што се уплаќа денес? (10.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме супер квота и очекуваме со победничката серија да продолжиме и денес.

Од 21:00 во француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Ница и Ле Авр. Домаќините се на 5-та позиција и се борат за излез во Европа, додека гостите се веднаш над црвената зона и се борат за опстанок.

Ница – Ле Авр – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.202 евра. За победа на Ница уплатени се 61.122 евра, за реми 10.404 евра, додека останатите 10.676 евра се уплатени за победа на Ле Авр.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*