Што се уплаќа денес? (01.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката.

Од 18:00 во рамките на Премиер лигата на Египет се сретнуваат екипите на Енпи и Пирамидис.
Енпи во последните пет натпревари запишаа три реми и два порази, додека Пирамидис оствари четири победи и едно реми.

Енпи – Пирамидис – 2 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.902 евра. За победа на Енпи уплатени се 7.894 евра, за реми 10.573 евра, додека останатите 81.435 евра се уплатени за победа на Пирамидис.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*