Што се уплаќа денес? (29.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но денес сме тука да ја поправиме таа грешка.

Од 20:00 во рамките на исландската Беста Деилд Карла лига се сретнуваат екипите на Валур и Фрам.
Валур откако е започната сезоната изиграа три натпревари и запишаа една победа, едно реми и еден пораз, додека Фрам во истиот временски период запиша две победи и еден пораз.

Валур – Фрам – 1 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 91.109 евра. За победа на Валур уплатени се 71.234 евра, за реми 10.550 евра, додека останатите 9.325 евра се уплатени за победа на Фрам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*