Што се уплаќа денес? (25.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни во оваа категорија, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Од 21:00 во рамките на холандската Ередивизија се сретнуваат екипите на Го Ахед и Фејнорд.
Домаќините во последните пет натпревари запиша една победа, две реми и два порази, додека Фејнорд во истиот временски период запиша четири победи и само едно реми.

Го Ахед – Фејнорд – 2 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.095 евра. За победа на Го Ахед уплатени се 14.697 евра, за реми 22.259 евра, додека останатите 55.139 евра се уплатени за победа на Фејнорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*