Што се уплаќа денес? (24.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми уплатата и вчера ни беше одличен показател, па веруваме дека и денес може да продолжиме со истото темпо.

Од 19:00 во рамките на германската трета лига се сретнуваат екипите на Сарбрикен и Есен.
Сарбрикен во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека Есен во истиот временски период оствари четири победи и едно реми.

Сарбрикен – Есен – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.577 евра. За победа на Сарбрикен уплатени се 71.090 евра, за реми 10.769 евра, додека останатите 10.718 евра се уплатени за победа на Есен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*