Што се уплаќа денес (23.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата вчера ни беше одличен показател и веруваме дека и денес може да биде така. Од 20:45 се сретнуваат екипите на Оксер и Лавал.

Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија четири порази и едно реми.

Оксер – Лавал – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.585 евра. За победа на Оксер уплатени се 52.505 евра, за реми 27.588 евра, додека останатите 7.492 евра се уплатени за победа на Лавал.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*