Што се уплаќа денес? (22.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес очекуваме информациите за уплатата да ни бидат одличен показател и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 21:00 во рамките на англискиот Чемпионшип се сретнуваат екипите на Миделсброу и Лидс.
Домаќините се наоѓаат на 9-та позиција со 63 бода, додека гостите се на 3-то место и имаат освоено 87 бода.

Миделсброу – Лидс – 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.582 евра. За победа на Миделсброу уплатени се 22.390 евра, за реми 15.504 евра, додека останатите 71.688 евра се уплатени за победа на Лидс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*