Што се уплаќа денес? (20.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека благодарение на уплатата ќе наплатиме супер квота како што тоа било случај многу пати досега.

Од 20:00 во рамките на белгиската Жупиле Про лига се сретнуваат екипите на Гент и Мехелен.
Гент е на лидерската позиција со вкупно 30 бода, додека Мехелен има еден бод помалку и се наоѓа на позицијата број два.

Гент – Мехелен – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.383 евра. За победа на Гент уплатени се 61.223 евра, за реми 10.204 евра, додека останатите 20.956 евра се уплатени за победа на Мехелен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*