Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник специјално за нашите читатели ги издвоивме најинтересни тикети од изминатиот викенд. Ова е новото издание на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет каде што имаме еден промашен натпревар. Станува збор за француски дуел од пониската лига кој за жал е погоден на конечен исход, но не и на голови. За 20 денари овој играч ќе си добиеше 100.00 денари.

Малер 2

За само еден погодок овој тикет не е добитен. Погдени се другите два натпревари со солидни квоти, но натпреварот помеѓу Јанг Бојс – Луцерн беше типуван 7+, а се постигнаа само 6 погодоци.

Махер 1

Овде не ни е позната уплатата и добивката, но знаеме дека двата натпревари се погодени многу лесно и без поголеми проблеми. Колку и да се, за убаво да се трошат!

Махер 2

Браво мајсторе. Комбо тикет со 8 натпревари со солидни квоти и за среќа погодени се сите. За уплата од 50 денари, овој играч си доби скоро 400 евра. Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*