Што се уплаќа денес? (12.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата, вчера повторно бевме добитни во оваа категорија, па веруваме дека повторно ќе биде така и денес.

Од 21:00 часот во рамките на англискиот Чемпионшип се сретнуваат екипите на Плимут и Лестер.
Плимут е на 20-та позиција со 45 бода кои ги имаат освоено преку 11 победи, 12 реми и 19 порази, додека Лестер е на делба на првата позиција со 88 бода кои ги имаат освоено преку 28 победи, 4 реми и 9 порази.

Плимут – Лестер – 2 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 113.858 евра. За победа на Плимут уплатени се 21.443 евра, за реми 22.540 евра, додека останатите 69.875 евра се уплатени за победа на Лестер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*