Вашиот тим заводи со 2 гола предност? Облогот е добитен!

Доколку се обложувате на интернет и самите сте свесни дека обложувалницата на Bet365, е една од подобрите на интернет просторот.

Тие нудат најразлични понуди за новите, но и за постоечките корисници. Овој пат ќе ви ја претставиме понудата наречена „два гола предност“.

Станува збор за фактот дека доколку вашиот тим на кој сте се обложиле во било кој дел од натпреварот заводи со 2 гола предност, автоматски облогот ви се потврдува како добитен и повеќе не зависи од конечниот исход на натпреварот, па дури и да бидат поразени.

На пример:

Се обложувате дека Барса ќе победи против Сосиедад, и во еден момент, Барса заводува со два гола разлика, па во тој случај, облогот автоматски ви се потврдува како добитен бе разлика која минута е натпреварот.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Услови и правила за користење

  • Понудата е активна до 31-ви декември 2024 година
  • Понудата важи за натпревари кои се изиграни пред да започнат
  • Понудата важи за натпревари изиграни на конечен исход во регуларен дел
  • Исплатените средства не подлежат на никакви услови, туку одма може да ги играте или да ги повлечете
  • Понудата е наменета за голем број на лиги кои може да ги погледнете на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*