Што се уплаќа денес? (10.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера бевме добитни во оваа категорија и наплативме супер квота, па веруваме дека со исто темпо ќе продолжиме и денес.

Од 18:45 во рамките на словенската Прва лига се сретнуваат екипите на О. Љубљана и Радомље.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека гостите во истиот временски период остварија една победа, едно реми и три порази.

O. Љубљана – Радомље – 1 @ 1.42

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 91.220 евра. За победа на О. Љубљана уплатени се 72.233 евра, за реми 10.585 евра, додека останатите 8.402 евра се уплатени за победа на Радомље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*