Што се уплаќа денес? (08.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни во оваа категорија, па веруваме дека ќе може денес да ја поправиме грешката.

Од 20:45 во рамките на англиската Лига 1 се сретнуваат екипите на Блекпул и Флитвуд.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека Флитвуд пак во истиот временски период оствари три реми и два порази.

Блекпул – Флитвуд – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 102.233 евра. За победа на Блекпул уплатени се 81.904 евра, за реми 10.404 евра, додека останатите 9.925 евра се уплатени за победа на Флитвуд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*