Што се уплаќа денес? (06.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека информациите за уплатата како многу пати досега ќе ни бидат повторно точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 18:30 се сретнуваат екипите на Брaјтон и Арсенал. Домаќините се наоѓаат на средината на табелата, додека гостите имаат амбиции за шампионска титула.

Брајтон – Арсенал – 2 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 139.954 евра. За победа на Брајтон уплатени се 32.294 евра, за реми 35.650 евра, додека останатите 72.010 евра се уплатени за победа на Арсенал.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*