Што се уплаќа денес? (05.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата веќе неколку дена ни носи добивка, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 20:15 во рамките на словенската Прва лига се сретнуваат екипите на Алумињ и Марибор.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа една победа, две реми и два порази, додека гостите во истиот временски период запишаа три победи, едно реми и еден пораз.

Алумињ – Марибор – 2 @ 1.47

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.288 евра. За победа на Алумињ уплатени се 13.403 евра, за реми 22.407 евра, додека останатите 62.478 евра се уплатени за победа на Марибор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*