Што се уплаќа денес? (03.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера повторно бевме добитни во оваа категорија и веруваме дека ќе можеме да ја продолжиме добитната серија и денес.

Од 20:45 во рамките на англиската национална лига – Север се сретнуваат екипите на Банбјури и Херефорд.

Банбјури во последните пет натпревари запишаа пет последователни порази, додека Херефорд во истиот временски период оствари една победа, две реми и два порази.

Банбјури – Херефорд – 2 @ 1.66

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 94.673 евра. За победа на Банбјури уплатени се 13.433 евра, за реми 15.545 евра, додека останатите 65.695 евра се уплатени за победа на Херефорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*