Што се уплаќа денес? (28.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата и вчера бевме добитни, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 20:45 во рамките на италијанската Серија Ц – група А ќе се сретнат екипите на Падова и Перголезе.

Падова во последните пет натпревари запиша две победи, едно реми и два порази, додека Перголезе во истиот временски период оствари една победа, едно реми и три порази.

Падова – Перголезе – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.909 евра. За победа на Падова уплатени се 61.122 евра, за реми 10.505 евра, додека останатите 17.282 евра се уплатени за победа на Перголезе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*