Што се уплаќа денес? (27.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата денес ќе ни бидат точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 23:30 во рамките на бразилската Кариока ќе се сретнат екипите на Боависта и Ботафого.
Боависта во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека Ботафого во истиот временски период запиша четири победи и едно реми.

Боависта – Ботафого – 2 @ 1.59

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.882 евра. За победан а Боависта уплатени се 12.344 евра, за реми 10.404 евра, додека останатите 67.134 евра се уплатени за победа на Ботафого.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*