Што се уплаќа денес? (26.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но се надеваме дека денес ќе се оправдаме за грешката.

Од 20:45 во рамките на контролните натпревари ќе се сретнат селекциите на Шкотска и Северна Ирска.

Шкотите во последните пет натпревари запишаа две реми и три порази, додека Северна Ирска во истиот временски период оствари две победи, едно реми и два порази.

Шкотска – Северна Ирска – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.304 евра. За победа на Шкотска уплатени се 71.222 евра, за реми 10.740 евра, додека останатите 10.342 евра се уплатени за победа на Северна Ирска.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*