Што се уплаќа денес? (25.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За среќа вчера наплативме одлична квота, па веруваме дека со одличната победничка серија ќе продолжиме и денес.

Од 18:00 во рамките на израелска Леумит Лига се сретнуваат екипите на Хапоел Ако и Макаби Жафа.

Хапоел Ако е на 10-та позиција со 32 бода, додека Макаби Жафа е на 4-то место и досега имаат 49 бода.

Хапол Ако – Макаби Жафа – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.200 евра. За победа на Хапоел Ако уплатени се 21.220 евра, за реми 10.344 евра, додека останатите 60.636 евра се уплатени за победа на Макаби Жафа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*