Што се уплаќа денес? (24.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека повторно информациите за уплатата ќе ни бидат одличен показател и дека ќе наплатиме одлична квота.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Сантандер и Елденсе во рамките на шпанската Сегунда лига.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека гостите имаат сличен учинок и остварија две победи, едно реми и два порази.

Сантандер – Елденсе – 1 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.192 евра. За победа на Сантандер уплатени се 65.582 евра, за реми 19.329 евра, додека останатите 3.281 евра се уплатени за победа на Елденсе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*