Што се уплаќа денес? (22.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата веруваме дека денес ќе ни донесе повторно добивка во оваа категорија.

Од 19:30 во француската Национал лига се сретнуваат екипите на Ред Стар и Нанси.
Ред Стар во последните пет натпревари е без пораз, поточно во тој временски период запишаа три победи и две реми, додека Нанси во истиот временски период оствари три победи, едно реми и еден пораз.

Ред Стар – Нанси – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.239 евра. За победа на Ред Стар уплатени се 68.772 евра, за реми 8.494 евра, додека останатите 3.973 евра се уплатени за победа на Нанси.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*