Што се уплаќа денес? (21.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми бевме добитни и вчера и се надеваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 22:00 во рамките на пријателските натпревари се сретнуваат селекциите на Италија и Венецуела.
Италијанците во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека Венецуела пак оствари една победа, три реми и еден пораз.

Италија – Венецуела – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.923 евра. За победа на Италија уплатени се 71.667 евра, за реми 10.540 евра, додека останатите 7.716 евра се уплатени за победа на Венецуела.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*