Што се уплаќа денес? (20.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми запишавме добивка и вчера во оваа категорија, па веруваме дека со победничката серија ќе продолжиме и денес.

Од 20:00 во белгиската Национал лига се сретнуваат екипите на ОЦ Шарлерои и Намур.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи ,едно реми и еден пораз, додека гостите во истиот временски период остварија едно реми и четири порази.

ОЦ Шарлерои – Намур – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 49.902 евра. За победа на ОЦ Шарлерои уплатени се 32.558 евра, за реми 10.540 евра, додека останатите 6.804 евра се уплатени за победа на Намур.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*