Што се уплаќа денес? (14.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па очекуваме дека со исто победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Од 21:00 во рамките на конференциската лига се сретнуваат екипите на Клуб Бриж и Молде.
Клуб Бриж има две победи и три порази во последните пет натпревари, додека Молде во истиот временски период оствари три победи, едно реми и еден пораз.

Клуб Бриж – Молде – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 91.778 евра. За победа на Клуб Бриж уплатени се 81.110 евра, за реми 5.559 евра, додека останатите 5.109 евра се уплатени за победа на Молде.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*