Обложување без ризик во 20Bet

Неодамна во 20Bet ни ја претставија својата најнова понуда која е наречена обложување без ризик.

Самиот назив кажува за што станува збор. Се обложувате на сингл натпревар без шанси да изгубите.

Во овој дел обложувалницата нуди по еден натпревар, а ви уплаќате облог на него. Ако е добитен, тогаш парите се ваши, а во случај да промашите влогот ви се враќа во целост, но најмногу до 50 евра.

За да учествувате во оваа промоција мора имате сметка во 20Bet (РЕГИСТРИРАЈ СЕ ТУКА) и да имате направено најмалку два депозити.

Услови и правила за користење

  • Секој играч може да ја искористи промоцијата само еднаш на дадениот натпревар
  • Минималниот квалификуван бонус е 10 евра
  • Максималниот кешбек е 50 евра
  • Натпреварот во оваа промоција кој е квалификуван за кешбек може да биде понуден три дена пред почетокот
  • Повратокот на средствата се прави во форма на бесплатни средства за обложување

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*