Што се уплаќа денес? (11.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше добар показател, но веруваме дека денес може да ја поправиме таа грешка и да наплатиме супер квота.

Од 20:00 во рамките на холандската втора лига се сретнуваат екипите на Јонг ПСВ – Гронинген.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија три победи, едно реми и еден пораз.

Јонг ПСВ – Гронинген – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.923 евра. За победа на Јонг ПСВ уплатени се 11.120 евра, за реми 10.303 евра, додека останатите 67.500 евра се уплатени за победа на Гронинген.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*